Fiyat
Ücret₺600
Rezervasyon
İletişim
İsim*
E-mail*
Telefon*
Mesajınız*
* Bir sonraki adıma geçiniz için lütfen gerekli tüm alanları seçin.
İstek Listesine Ekle
11198
Günübirlik Tatil Turları > Alanya Tekne Turu

Alanya Tekne Turu

Alanya Tekne Turu ile tatilinize güzel bir başlangıç yapın. En popüler Alanya Turları içerisinde liste başı sayılan turumuzda hem eğlenceli vakit geçirecek hem de Alanya’nın tüm güzellikleri denizden görme imkanı bulacaksınız. Özellikle Alanya Kalesi, Alanya Tersanesi ve Alanya Kızıl Kule sizleri büyüleyecektir. Ailecek tura çıkabileceğiniz eğlence ve animasyonların olduğu teknemizde harika bir gün geçireceksiniz. Sizlere burada turumuzu genel hatları ile tanıtacağız. Ayrıntılı ve detaylı bilgi için bizleri aşağıdaki bilgi ve rezervasyon numaramızdan arayabilirsiniz. Hadi gelin şimdi bu güzel turumuzu içeriklerine birlikte göz atalım.

Alanya Her şey Dahil Tekne Turu

Alanya Her Şey Dahil Tekne Turu ile tatilinize güzel bir başlangıç yapmış olacaksınız. Tüm yaş grubuna uygun animasyonların yer aldığı teknemiz oldukça büyük ve konforlu bir tekne. Turumuza Öğle yemeği ve tüm alkolsüz içecekler dahil. Misafirlerimiz ile Alanya Limanında buluşuyoruz. Tur ücretine otel transferi dahil olmamaktadır. Teknemiz sabah 10:00’da Alanya Limanından hareket etmekte. Gün içerisinde turunu tamamladıktan sonra öğleden sonra saat 15:30’da tekrar limana geri dönmekte. Gün içerisinde 2 farklı noktada yüzme molası verilecektir. Her yüzme molası ortalama 45 dakika olacaktır.

Alanya Tekne Turu Fiyatları 2024

Yetişkin fiyatı 600 TL, 7-12 yaş arası çocuk fiyatı 300 TL0-6 yaş arası ücretsizdir.

Fiyata Dahil / Hariç

  • Türkçe Bilgilendirme
  • Öğle Yemeği
  • Alkolsüz İçecekler
  • Kişisel Harcamalar
  • Fotoğraf ve Dvd
  • İçecekler

Yanınıza Almayı Unutmayın

  • Güneş Kremi
  • Şort - Mayo - Kişisel Havlu
  • Güneş Gözlüğü
  • Şapka

Alanya Tekne Turu Yüzme Molaları

Alanya tekne turu yüzme molaları 2 koyda verilmektedir. Sabah tekne kalktığında ilk yüzme molasını Alanya’nın simgelerinden biri olan Tarihi Alanya Tersanesi önünde verilecek. Tekne turları aslında eğlence ve yüzmeden ibaret gibi görülse de bu turumuzda tarihe de tanıklık etmiş olacaksınız. İlk yüzme molası verilen yerde Hem Tarihi Alanya Tersanesi’ni görecek hem de Alanya Kalesi ve Surlarını görmüş olacaksınız. Özellikle akşam vakti ışıklandırma ile bir gerdanlık gibi görünen surlar muhteşem güzelliktedir.

İkinci yüzme molası yine ünlü Alanya Kleopatra Plajı önünde verilecek. Yerli ve yabancı birçok misafir tarafından sevilen bu plajın denizinde yüzmeye doyamayacaksınız. Alanya Tersane Koyu sonrasında Aşıklar Mağarası, Korsan Mağarası ziyaret edilecek ve atlama şovu gösterimi yapılacak. Öğle yemeği ikramı Kleopatra plajı sonrasında yapılacaktır. Alkolsüz içecekler gün boyu ücretsizdir.

Turumuzdan sevdikleriniz ve ailecek çok zevk alacağınıza eminiz. Korsan temalı tekne turları genelde kalabalık aileler için çok daha eğlenceli olmakta.Bu turlarda hem küçük misafirlerimiz hem de yetişkinler için farklı animasyonlar bulunmakta. Bizleri aradığınızda nasıl bir tekne turu istediğinizi söylediğinizde sizler için en eğlenceli teknelerimizi önereceğimizden şüpheniz olmasın.

Eski Tersane ve Mağaralar

Tekne kıyıdan ayrılacak ve Eski Tersane boyunca üç popüler mağaraya doğru yol alacaktır: Korsanlar, Aşıklar ve Fosforlu Mağaralar. Korsanlar kaçırdıkları kızları Korsan Mağarası’nda saklardı. Rehberiniz size birçok efsane ve korsan hikayesi anlatabilir.

Kleopatra Plajı

Bir sonraki durak Kleopatra Plajı. Bu altın kumlu plajın yakınında yüzmenin ve şnorkelle yüzmenin keyfini çıkarın. Bu tekne turu tüm aile için eğlencelidir! Şanslıysanız, birkaç kaplumbağa ve yunus görebilirsiniz.

Aktiviteler & Köpük Partisi

Dönüşte müzik ve köpük partisi gibi eğlenceler vardır. Güler yüzlü ekip üyelerimiz, unutulmaz bir gün geçirmenizi sağlar.

Dönüş

Tekne saat 15.00 civarında limana geri dönecektir. 

SIKÇA SORULAN SORULAR

En ucuz ve en uygun Alanya Tekne Turu fiyatları 2024

Yetişkin: 600 TL

Çocuk: 300 TL

Bebek: Ücretsiz

Tekne turunda yanınıza almanız gerekenler nelerdir?

Bu tur için plaj aksesuarlarına (mayo, mayo, havlu), güneş koruma aksesuarlarına (şapka, gözlük, krem), ek harcamalar için paraya (atıştırmalıklar, fotoğraflar, videolar ve hediyelik eşyalar) ihtiyacınız olacak.

Alanya tekne turu turunda yüzme molası verilen koylar

Tekne Turunda yüzme molası verilen koyların isimleri;

  • Alanya Tersane Önü
  • Kleopatra Plajı Önü

Alanya Tekne Turu kaç saat sürmektedir?

Teknemiz sabah 10:00’da kalkıp öğleden sonra 15:00’da limana geri dönmektedir.

Alanya tekne turu fiyatına neler dahildir?

Tekne Turu fiyatına dahil olanlar;

  • Türkçe Bilgilendirme,
  • Konforlu tekne,
  • Doyurucu öğle yemeği,
  • Sınırsız alkolsüz içecekler
  • Köpük Partisi

Animasyonlar var mı?

Yetişkin ve çocuklar için animasyonlar olacaktır.