Günübirlik Tatil Turları > Suluada Özel Tekne Turu

5 yıldızlı Suluada Özel Tekne Turu hizmetimize kaydolmak , diğer turistik destinasyonlara göre daha az duyulan ama bir o kadar da güzel olan tatil beldesi Suluada’nın büyüsüne kapılmak için harika bir fırsat.
Ve bu huzurlu şehri daha yakından tanımak, kalabalıktan uzak, doğa ile iç içe, huzurlu ve sakin atmosferine en iyi şekilde karışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz: Size biraz daha bahsedelim. Aklınıza takılan soruların cevaplarını size verebilmek için Suluada’da Özel Tekne Turu artıları şunlardır.

Tekne Kodu: ADR-01

Her Gün
8 Saat
Günlük

adrasan tekne kiralama

Tekne Kodu: ADR-02

Her Gün
8 Saat
Günlük

Suluada Özel Tekne Turu Avantajları: Stresi Atın

Tüm yıl boyunca çalıştınız, yoruldunuz ve bunun üzerine dünya çapındaki bu virüs salgını nedeniyle çeşitli sorunlar ve stres yaşadınız. Ancak, tüm bunlara kısa bir mola vermenin zamanı geldi.
Mükemmel manzaraları ile Suluada size yardım etmeye hazır! Suluada’nın keyfini çıkarmanın en güzel yolu ise Suluada Özel Tekne Turu servisimizin muhteşem teknelerinden birine binip, derinlere yelken açmak, rahat şezlonglara uzanmak ve geride kalan tüm kötü şeyleri unutmak!

Doğa Ana’nın Hediyeleriyle Gözlerinizi Bayram Edin

Mavinin denizden göğe inen tonları, çevredeki yeşilliklerle keyifli bir nüans oluşturan Suluada’nın doğası, yaşayan bir tablodur. Diğer yerlerden daha küçüktür. Ama sanki daha samimi ve alçakgönüllü ve sizi büyük bir sevgiyle selamlamaya hazırmış gibi. Hatta ulaşımı ancak teknelerle sağlanabilen “görünmeyen” noktalarını keşfetme şansı da veriyoruz.
Pırıl pırıl bir güneş, tertemiz bir deniz, gizemli koylar ve daha niceleri sizleri güzellikleriyle mest etmeye hazırlanıyor. Kendinizi onun sihirli ellerine teslim etmek elbette size kalmış! Maceracı ruhunuzu ve eşyalarınızı güverteye çıkarabilir, heyecanlı bir seyir için hazırlanabilirsiniz.

Rahat Bir Yüzme Seansı

Seyir esnasında hemen masmavi denize dalmak istemekten kendinizi alamayacaksınız. Çünkü ziyaret edeceğiniz tüm noktalar kristal berraklığında suları ve büyülü topraklara aitmiş gibi ferahlatıcı bir duygu ile donatılmıştır.
Yüzmekten sıkıldıysanız, teknelerimiz hem gölgede hem de güneşte oturulacak şekilde tasarlanmış konforlu alanlara ve aradığınız konfora sahiptir. Güvertede uzanabilir, suya atlayabilir, güneşlenebilir, kısacası ne istersen.

Hak Ettiğiniz İçin Kendinize İyi Bakın

Lükse ne kadar düşkün olduğunuzu bilmiyoruz. Yine de lüks ve zarafetin dokunuşunun tatilinizi unutulmaz kılacağına eminiz. Bu nedenle zamanınızı şık tasarımlı ve mobilyalı teknelerimizde geçirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Tekneye her binişinizde karşılaşacağınız şıklık gözlerinizi kamaştıracak.

En İyi Suluada Özel Tekne Turu Hizmeti

Tüm bu avantajlar , haftalarca süren unutulmaz bir tatil, etkinlik veya Mavi Yolculuk yaşatacak Suluada Özel Tekne Turu fırsatımız ile bir araya geliyor… Yazımızın tamamını okurken heyecanlanıyorsanız ve tatilinizi planlamaya kendinizi kaptırdıysanız, bilin ki hepiniz İhtiyacımız olan, bizimle iletişime geçerek isteklerinizi detaylandırmak ve sonra olsun!

SULUADA 

Suluada, Türkiye’de yapılacak ve görülecek çok şey olan harika bir gezi noktasıdır.
Suluada, Akdeniz’in masmavi sularıyla yıkanır. Sahil, özellikle bazı küçük tenha koylara ve koylara sahip olmasıyla ünlüdür. Daha da iyisi, kasabanın diğer popüler yazlık tatil yerlerinden arasındaki kısa mesafedir. Onu birçok yeni yeri keşfedebileceğiniz bir gemi gezisi için ideal kılıyor. Günlük tekne kiralama hizmetlerimiz ile hayalinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Teknelerimiz zarafetin gerekli dokunuşları ile lüks bir atmosfere sahiptir. Filoda çok sayıda tekne bulunduğu için grubunuzun büyüklüğü sorun değil. Tek kabinden birden fazla kabine, siz ve sevdikleriniz için sıra dışı bir deneyime ev sahipliği yapmaya hazırız. Günlük tekne kiralama, özel ve seçkin bir ortamda bir veya birkaç gün daha geçirmek istemeniz durumunda idealdir. Ayrıca özel bir günü daha da özel kılmak için tekneyi kiralayabilirsiniz. Bizimle iletişime geçin ve kolaylıkla ve rahatlıkla bir tekne kiralayın.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Suluada Özel Tekne Turunda yüzme molası verilen koylar

Suluada Özel Tekne Turunda yüzme molası verilen koyların listesi;

  • 1. ROTA: √Akseki Koyu √Sazak Koyu √Ceneviz Koyu √Korsan Koyu 
  • 2. ROTA: √Amerikan Koyu √Hurma Koyu √Maldivler Plajı √Tatlı Su Koyu

 

Suluada Özel Tekne Turunda fiyata neler dahildir?

Suluada Özel Tekne Turunda fiyata dahil olan içerik konusunda misafirlerimizin istekleri doğrultusunda net fiyat çıkmaktadır. Net fiyatlar için bizleri arayın. Birlikte en uygun tekneyi oluşturalım.

En uygun Suluada Özel Tekne Turu hangisidir?

En uygun Suluada Özel Tekne Turumuz için 2 Kişilik tekne fiyatımız 500 TL’dir.

Suluada Özel Tekne Turu kaç saat sürüyor?

Suluada Özel Tekne Turu 7 saat sürmektedir. Turumuz sabah 10:00’da başlayıp öğleden sonra saat 17:00’de bitmektedir.

Suluada Özel Tekne Turu nereden kalkıyor?

Suluada Özel Tekne Turu kalkış konumunu rezervasyon sırasında sizlere whatsapp üzerinden gönderilecektir.

Suluada Özel Tekne Turu fiyatları ne kadar?

Suluada Özel Tekne Turu fiyatlarımız Tekne boyutuna ve içeriğe göre 500 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız.