Günübirlik Tatil Turları > Kaş Tekne Kiralama

Akdeniz’in mavi sularıyla yıkanan şirin Kaş köyü, özellikle balıkçılık, dalış ve yatçılık için popüler bir destinasyondur. Sahil boyunca uzanan doğal güzellikler ve berrak sular, keşif ve eğlenceli anlar için mükemmel bir zemin sağlar. Kaş tekne kiralama istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ekibimiz, en zorlu beklentileri bile karşılayan büyüleyici, eğlenceli ve özel bir tekne kiralama planlamanıza yardımcı olabilir.

Sahildeki saklı koyları ve koyları keşfedin, denizin serinletici sularında yüzün ve lüks ve sofistike ile eş anlamlı bir teknede profesyonel bir ekipten özel bakım ve hizmetlerin tadını çıkarın. Filomuzda, siz ve sevdiklerinizin hayalini kurduğunuz her şeyin keyfini çıkarabilmeniz için farklı ebat ve tarzlarda tekneler bulunmaktadır. Daha fazlasını öğrenmek ister misin? Bizimle iletişime geçin ve özel fiyatların ve birinci sınıf hizmetlerin keyfini çıkarın.

Tekne Kodu: KAŞ-01

Her Gün
8 Saat
Günlük

KAŞ GÜNLÜK TEKNE KİRALAMA

Kaş sahilindeki en güzel koyları keşfetmek ve Akdeniz’in turkuaz sularında yüzmek ister misiniz? Doğum günü mü yoksa yıldönümü mü kutluyorsunuz? Kaş tatilinizde tekne kiralayarak gününüzü çok özel kılın. Teknelerimiz sizi yüzmek ve eğlenmek için en nefes kesici noktalara götüren günübirlik turlar için hazırdır. Lüks eşyalarla dekore edilmiş teknelerimiz, deneyimlerinizi bir üst seviyeye taşımak ve size gerçekten eşsiz ve özel anılar sunmak için hazır.

Daha da iyisi, Kaş’taki tekne kiralama hizmetlerimiz, ihtiyaç ve tercihlerinize göre kolayca ayarlanabilir. Küçük gruplardan büyük gruplara ve özel yemek ve içeceklerden müşteri hizmetleri ekibimiz Akdeniz’de rüya gibi bir kaçamak organize etmenize yardımcı olabilir.

KAŞ’TA HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

Kaş’ta ayrıcalıklı, üst düzey bir özel konaklama seçeneği arıyorsanız, haftalık olarak tekne kiralama da mevcuttur. Denizin masmavi sakin sularıyla çevrili olmanın nasıl bir his olduğunu öğrenin, saklı koyları ve koyları keşfedin, aradığınız her şeye sahip bir teknede arkadaşlarınızla veya ailenizle rahatlayın ve eğlenin. Haftalık tekne kiralama, maksimum düzeyde mahremiyetle tatilin tadını çıkarmak isteyenler için idealdir.

Eşsiz ve unutulmaz deneyimler sunma konusunda uzmanlaştığımız için, Kaş’ta hayalinizdeki tekne kiralamayı gerçekleştirebiliriz. Bu deneyimin bütçesini buna göre yemek ve içeceklerinizi, seyahatinizin süresini ve keyfini çıkarmak istediğiniz ekstra hizmetleri ekleyerek ayarlayın. Kaş’ta tekne kiralayarak anılarınızı yükseltin, tatilinizin tadını çıkarın ve ayrıcalıklı hizmet alın.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Kaş Tekne kiralamada yüzme molası verilen koylar hangileridir?

Bodrum Tekne kiralamada yüzme molası verilen koylar listesi;

  • Yarılgan
  • Sarı ot Adası
  • Ufak Dere Koyu
  • Çoban koyu

 

Kaş Tekne Kiralama tekneleri nereden kalkıyor?

Kaş Tekne Kiralama kalkış konumunu rezervasyon sırasında sizlere whatsapp üzerinden gönderilecektir.

Kaş Tekne Kiralama fiyatlarına neler dahildir?

Kaş Tekne Kiralamada fiyata dahil olan içerik konusunda misafirlerimizin istekleri doğrultusunda net fiyat çıkmaktadır. Net fiyatlar için bizleri arayın. Birlikte en uygun tekneyi oluşturalım.

En uygun Kaş Tekne Kiralama hangisidir?

En uygun Kaş Tekne Kiralama için 2 Kişilik tekne fiyatımız 500 TL’dir.

Kaş Tekne Kiralama kaç saat sürüyor?

Kaş Tekne Kiralama 7 saat sürmektedir. Turumuz sabah 10:00’da başlayıp öğleden sonra saat 17:00’de bitmektedir.

KaşTekne Kiralama fiyatları ne kadar?

Kaş Tekne Kiralama fiyatları tekne boyutuna ve içeriğe göre 500 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız.